INDISK KOKKEGLEDE

“Oslos beste restaurant” (Camilla. A) - Fast kunde hos New Anarakali

se meny og bestill
indisk Oslo levering Indisk utkjøring beste indiske restaurant - Take Away Oslo - Restaurant Oslo.jpg
 
 
NEW ANARKALI indisk restaurant .png
 
 
 

En Indisk restaurant i Oslo hvor kun det beste er godt nok. 

New Anarkali tilbyr autentisk Indisk mat med unike smaker. Vi bruker kun de beste råvarene som er å oppdrive på markedet, og lager maten med kjærlighet for Indisk matkultur.

Indisk mat med kvalitet i alle ledd. 

Alle våre retter er lagd fra bunnen av med stolthet og kjærlighet for nordindisk mat hovedsakelig fra Punjab - provinsen. Hver eneste dag starter vi tidlig om morgenen for å lage våre sauser, vasker våre friske grønnsaker, tørker urter, setter sammen våre unike krydderblandinger, og preparerer det ferske kjøttet. 

New Anarkali tilbyr også Take Away slik at våre gjester kan hente maten selv, eller få maten levert hjem av våre stilige sjåfører.

Velbekomme! 

Med vennlig hilsen:

New Anarkali

TELEFON

22 20 04 21

 

LOKASJON

Markveien 42,

0554 Oslo

 

ÅPNINGSTIDER

Tirsdag - Torsdag: 16.00 - 22.00

Fredag - Lørdag: 15.00 - 23.00

Søndag: 15.00 - 22.00

Spis sammen

"Gleder smaker best når de deles"

Vennligst ring til 22 20 04 20

indisk oslo restaurant - indisk levering - indisk utkjøring - indisk take away - new anarkali .jpg

SPISEKART

Rettene er grillet i tandoor som er en leirovn uten glasur fyrt med trekull. Kombinasjonen av marinade, trekull og leire skaper en fantastisk smaksopplevelse. Tandoori - ovnen har blitt brukt de siste 5000 årene og er fortsatt uforandret.

TAKE AWAY

Her kan du enkelt bestille fantastisk Indisk mat som Take Away for henting og levering. Alle bestillinger blir bekreftet med nøyaktig tidspunkt for når du kan hente eller få maten levert. Bestill raskt, trygt og enkelt ved å trykke på knappen under. 

se meny og bestill
indisk utkjøring og take away indisk mat indisk restaurant indisk oslo indisk oslo take away new anarkali .jpg
 

SELSKAPLOKALE

Ønsker du å feire bursdag, arrangere et litt annerledes julebord eller et selskap med kolleger og gode venner, har New Anarkali lang erfaring med gjennomføring av selskaper.

 CATERING

New Anarkali tilbyr catering til eventer, bryllup og andre tilsetninger i Oslo og Akershus. Hvis det er områder vi i utgangspunktet ikke leverer til, gjør vi som oftest unntak så lenge ordreverdien er stor nok til at vi ikke går på et økonomisk tap. I dialog med deg som kunde skreddersyr vi et unikt tilbud.

“Fyll ut skjema under, så tar vi snart kontakt”